Hodnocení roku 2012 a VIZE 2013

Závěrem roku 2012 bych chtěl poděkovat všem zákazníkům, obchodním partnerům a spolupracovníkům společnosti Global Lighting za projevenou důvěru a za výběr kvalitních produktů a služeb. Rok 2012 byl pro naši společnost důležitým krokem pro rozvoj celé skupiny v oblasti úsporných LED technologií. Velice nás těší rozšíření působnosti společnosti  Global Lighting na rakouském trhu. V posledních měsících roku 2012 jsme realizovali velice důležité zakázky, dokončily se první etapy dlouhodobých projektů rapidně snižujících energetickou náročnost. Děkujeme!

VIZE 2013

Ekonomické výsledky a hodnocení skupiny Global Lighting pro rok 2012 ukázaly zvýšený zájem o kvalitní úsporné produkty, garantované záruky a kompletní servis spojený s individuálními požadavky zákazníka. VIZE 2013 je název projektu společnosti, který bude důsledně dodržovat nastavení kvality produktů a služeb poskytovaných naší společností, resp. zástupci GL, v roce 2013.

Bohužel se v dnešní době setkáváme s nekvalitními produkty a bezcharakterním jednáním zástupců konkurenčních firem, a proto byla nastavena jasná pravidla pro distribuci našich produktů a služeb. V důsledku otevřeného jednání s klienty a uvádění pravdivých informací dosáhneme spokojenosti na obou stranách jednacího stolu.